Álláshirdetések

Háttérképezés közben azért nem feledkeztünk el az álláskeresőkről sem.
Gyakori téma hazánkban a munkahelykeresés, és nem csak a fiatalok körében, hiszen sok kisebb-nagyobb cég megszűnés vagy létszám leépítés következtében az idősebb korosztály is munkanélkülivé válhat. Nekik esetenként nagyobb gondot okoz az elhelyezkedés, hiszen ház, család, és más kötött dolgokra is oda kell figyelniük, nem mehetnek csak úgy el az ország másik felébe dolgozni, vagy ha elmennek akkor bizony annak sok más következménye van, és nem minden esetben éri meg. És nem utolsó sorban, de a magyarországi állások száma néhány megyében szinte csökken, a munkanélküliek száma pedig ezzel ellentétben növekszik, így még nehezebb  munkát találni. A fiataloknak szerencsésebb a helyzetük akár külföldön is próbálkozhatnak, nem köti ide úgymond őket még semmi, max. a szüleik és a barátaik.

Ha magyarországi vagy külföldi munkát keresel, akkor az alábbi álláshirdetéseket összegyűjtő weboldalakat ajánlanám:

  • Állás és Munka minden mennyiségben, Magyarországról, megyénként állásonként kategorizálva, heti pár száz új munkalehetőséggel bővítve.
  • Itt kedvedre kereshetsz a sok Budapest Állás közül. Fővárosiak, kerületekre bontott álláskereső vár titeket!

Az ország számos pontjain is eltérő a munkanélküliség és a munkahely kínálat, sok esetben persze nem ugyanott van sok munkanélküli ahol sok munkahely lenne, hanem akár távol az ország 2 végében. A fiatalok elutaznak, más megyébe telepednek le, és szinte megoldják ezt a problémát.

Akik viszont területhez kötöttek, nekik ajánlanák egy pár nagyvárost, illetve azok álláshirdetéseit:

  • Kecskemét az ország középső részén található nagyváros, melyet 45-50 perces autózással a fővárostól autópályán egyből elérünk. Munkahelyei inkább az élelmiszeriparban kereshetőek, ám mostanára már az autóipar is a város részévé vállt. Kecskemét álláshirdetéseit itt keresd.
  • Győr a Kisalföld keleti felénél a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca találkozásánál fekszik. Nem véletlen az elnevezés, hogy Győr a vizek városa. A várost félköribben autópálya veszi körül, mely egy igen kedvező Bécs-Budapest útvonal része. Talán a nagyvállalatok ezért is választják szívesen telephelyűként a várost. Győr álláshirdetéseit itt keresd.
  • Debrecen az Alföld legdinamikusabban fejlődő és egyben a legnagyobb városa is hazánknak. A város autópályáról és vasútvonalon is nagyon jól megközelíthető sőt még nemzetközi repülőtérrel is rendelkezik. A városban kézműipar, élelmiszeripar és nehézipar dominál. A város legszebb látványossága a Virágkarnevál melyet minden évben megrendeznek. Debrecen álláshirdetéseit itt keresd.
  • Szeged egy alföldi nagyváros, mely a Tisza és a Maros találkozásánál fekszik. A várost a fővárossal Kecskemét irányába az M5-ös autópálya köti össze. Ezenkívül több fontosabb vasútvonal, és főút is ide fut be. A várost egyetemi városként is szokták hívni, valamint kulturális város is. Hiressége a fűszerpaprika a Pick szalámi és a várostól nem messze Algyőn levő kőolaj és földgáz kitermelés. Szeged álláshirdetéseit itt keresd.
  • Miskolc hazánk egyik legnagyobb városa közé sorolhatóm, mely a Bükk hegység oldalán egy szép völgyben fekszik, így természeti értékeben gazdagon ellátott. Régebben a nehézipar játszott főszerepet, de ma már inkább a kultúra és a turizmus váltotta fel. Miskolc álláshirdetéseit itt keresd.
  • Pécs a Mecsek hegység lábánál félig hegyoldalon félig pedig sík területen fekszik. A város történelmi események révén, műemlékekben gazdag, még a török időkből megmaradt épületek a turisták kedvelt látványosságaik. Régen a várost szénbányászata és sörfőzdéjéről, valamint a Zsolnay-porcelánról ismertük. Manapság már a kultúra vállt előtérbe. Pécs álláshirdetéseit itt keresd.

És végül, de nem utolsó sorban a diákoknak is ajánlunk valamit.

  • Egyre népszerűbb, hogy cégek diákokat foglalkoztatnak, nem csak nyári diákmunkára hanem akár egész évben is. Így már az iskolába járás, (egyetem) közben is a diák megtanulja, megtapasztalhatja mindazt, amit majd később a tanulmányok végeztével akár normál főállásban végezhet.

 

Az álláskeresésekhez sok sikert kíván a szerkesztő!

Hátterek még…

LG mobil Háttérképek

avto-devushki-lyudi-transport-3280(www.lg-mobilok.info) druzya-1(www.lg-mobilok.info)
Több mint 5000 háttérkép
240x400, 480x800 pixel felbontásban.

Hátterek még…

SE mobil Háttérképek

lamour_ifp6v5u8(www.se-mobilok.info) house(www.se-mobilok.info)
Kategorizált háttérképek régebbi telefonokhoz
176x220, 240x320 pixel felbontásban.